Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sleutelhanger rolmaten

De bedrukte sleutelhanger rolmaten zijn zeer geschikt als promotieartikel op beurzen en evenementen. Ze hebben een zeer compacte afmeting en zijn daardoor erg makkelijk mee te nemen. De sleutelhanger rolmaten kunnen gemakkelijk in de broekzak en zijn daardoor ideaal om aan uw sleutelbos te hangen. De rolmaat heeft een lengte van 1 meter en is geijkt volgens de Europese normen. Ook kunt u ze in meerdere kleuren bestellen. Er is dus altijd een sleutelhanger rolmaat in ons assortiment die bij uw promotieplan past.

Meer lezen >

Sleutelhanger rolmaten bedrukken

Sleutelhanger rolmaten kunt u bij Rolmaatwereld laten bedrukken op de manier die u voor ogen heeft. U kunt uw bedrijfsnaam, -logo of andere reclame-uiting tot 4 kleuren laten bedrukken. Indien u een logo wilt laten bedrukken met veel details, dan is dat geen probleem voor ons! Wij bedrukken het logo precies zoals u het graag hebben wil. U kunt er voor kiezen om de sleutelhanger rolmaat aan beide kanten te laten bedrukken. Wanneer u er niet helemaal zeker van bent of uw logo geschikt is voor de sleutelhanger rolmaat, vraag dan gerust een offerte aan en stuur ons uw logo. Onze medewerkers maken graag een digitale drukproef voor u.

Meer lezen >

Sleutelhanger rolmaten met logo

Sleutelhanger rolmaten zijn direct en gemakkelijk in onze webshop te bestellen. Het zijn leuke giveaways voor beurzen en evenementen. Sleutelhanger rolmaten zijn in principe niet geschikt voor de bouw, maar zijn ideaal voor onderweg of voor thuis. U kunt vlug uw sleutelbos uit uw zak halen, de rolmaat pakken en snel iets opmeten. Ieder huishouden in Nederland heeft wel een rolmaat thuis liggen, maar deze zijn vaak niet handig om mee te nemen. Met de sleutelhanger rolmaat heeft u er altijd een bij de hand en kunt u op ieder moment van de dag iets opmeten.

Meer lezen >

Meer lezen >